Treningstips for nybegynnere

Det er alltid vanskelig å vite hvor man skal begynne når man vil begynne å trene. Det er så mange ulike treningsformer, treningstrender og ikke minst utstyr som kan kjøpes. Hvor skal jeg begynne? Er du opptatt av å komme i form, eller er du opptatt av resultater rundt hvordan kroppen din ser ut? Da finnes det nok ulike former for trening som kan føre deg til målet ditt. Du må bare vite hva målet ditt er først! Alle kan komme i bedre form, men det er det å oppretteholde denne nye formen som kan være vanskelig. Vi gir deg noen tips!

Gjør noe du liker

Det er jo noen som elsker å løpe. men flesteparten av oss helst vil slippe. For at du skal kunne ha et varig resultat bør du velge en treningsform som gir deg noe. Dette kan være for eksempel sykling, fordi du får sett utrolig mange fine steder. Eller det kan være svømming, noe som i seg selv kan være gøy. Når du begynner å trene finner du fort ut om det er en aktivitet du liker eller ikke. Dørstokkmila er alltid vanskelig, men når du skal gjøre noe du liker er det mye lettere å komme seg ut.

Varier treningen din

Det er jo en rekke måter å trene på, men å trene variert er alltid bra. For å få treningstips finnes en rekke apper og utstyr du kan ta i bruk. Hvorfor ikke kjøpe seg noe fra iphonehuset.no? De har for eksempel gode høretelefoner du kan bruke når du trener. Kanskje du er interessert i å måle distansen du går eller løper? Da kan det jo også være relevant med riktig utstyr for dette. Husk at du er din eneste konkurrent og at det er bedre med en 10 minutters gåtur enn ingen gåtur i det hele tatt! Du må bare finne motivasjonen.