Slik trener du enkelt hjemme

I en travel hverdag kan det for mange være vanskelig å få satt av tid til trening. Dette er ofte fordi man tror at man må tilbringe halvannen time på et treningsstudio for å få noen effekt.

Heldigvis er dette bare tull, da man kan gjøre mye for helsen sin med en halvtimes aktivitet om dagen. Styrketrening kan du enkelt gjøre hjemme, og du trenger ikke nødvendigvis å gå til innkjøp av så veldig mye utstyr for å kunne trene effektivt. Med en fitnessball kan man gjøre svært mange øvelser for magen, som for eksempel kneløft. Denne øvelsen gjennomføres ved at man står på hendene med føttene på ballen, og deretter forsøker du å rulle ballen mot deg ved at du drar knærne opp mot brystet. Her er det viktig at man holder magemusklene og korsryggen stram under hele øvelsen. Du kan også gjøre pushups med føttene oppå ballen, noe som gir svært god trening av kjernemuskulaturen og armene.

Med et hoppetau kan du trene både spenst, kondis og styrke. Du forbrenner faktisk mange kalorier når du hopper, og det finnes utallige ulike øvelser man kan gjennomføre, som for eksempel at man jogger på stedet, tar høye kneløft, eller at du krysser armene foran kroppen ved annethvert hopp.

Ved å bruke enkle manualer, kan enhver øvelse gi litt ekstra trening. For eksempel når du løper deg en liten tur, eller når du tar situps. Det går for eksempel an å gjennomføre sirkeltrening, hvor man går fra stasjon til stasjon og bruker det forskjellige utstyret gjennom noen øvelser med fitnessball, noen med hoppetau og noen med vekter. Dette er svært effektiv trening som er gjennomført på en halv time. Manualer i din vektklasse og alt annet utstyr du trenger for å lage deg et lite treningsstudio hjemme får du enkelt tak i til en rimeligere pris via Actioncoupon.